Allegro 2023
Afkomstig van 100% Cabaret Noir druiven . Briljante en heldere, levendige rosékleur; aromatische en intense neus met fijne aroma’s van aalbessen, aardbei en framboos; een frisse maar soepele rosé-wijn. Aanrader bij koude visschotels, gebakken of gegrilde vis, oosterse keuken, pâtés en terrines, charcuterie, slaatjes, koude schotels, voorgerechten in roomsaus, gevogelte en konijn, wit vlees, grillades en barbecue.
Adagio 2023
Elegante en krachtige wijn van de Johanniter druif met duidelijke toetsen van rijp steenfruit en honing, met sporen van kruiden op een minerale achtergrond; rijk en verleidelijk in de mond met een uitstekende smaakbalans. Past bij wit vlees, gevogelte, kazen en gastronomische gerechten zoals gebakken ganzenlever of gelakte eend.
Perkse Parel
Ouverture 2023
Zeer frisse, minerale en fruitige Solaris-wijn met typische, uitgesproken aroma’s van tropisch fruit. Vol en krachtig in de mond met een mooie lengte en een lange afdronk. Ideaal als aperitief en bij schelpdieren en garnalen, koude visschotels, vissoep, bouillabaisse, gerookte vis, gebakken en gegrilde vis, slaatjes, …
Rubato 2023
Speelse, lichte rode wijn; granaatrood gekleurd, briljant en helder; fijne neus met de aroma’s van rood fruit en een lichte kruidigheid; vlot, soepel en lang in de mond.
Uitstekend bij koude schotels, alledaagse gerechten, wit vlees en rood vlees, pâtés en terrines, zachte kazen.
Kan ook licht gekoeld geserveerd worden bij 10 °C tot 12°C